Κεφαλές Eμβόλων, Φούστες Εμβόλων

Στην DIESEL CAT, έχουμε την δυνατότητα να ανακατασκευάσουνε τους περισσότερους τύπους εμβόλων στις εγκαταστάσεις μας.

Έχοντας πάνω από 25 έτη εμπειρίας σε αυτόν τον τομέα, έχουμε την πείρα για να παραγάγουμε πρώτης ποιότητας κεφαλές εμβόλων. Μπορούμε επίσης να αντικαταστήσουμε τα φθαρμένα μπρούτζινα δαχτυλίδια επί των φουστών εμβόλων με καινούρια δαχτυλίδια και να ευθυγραμμίσουμε το σετ έμβολο-φούστα, αν είναι απαραίτητο.

Εργαζόμαστε με τα μοντέλα από τους κατασκευαστές μηχανών όπως M.A.N. , B & W, SULZER, PIELSTICK, MAK, MITSUBISHI, AKASAKA, DEUTZ, Κ.ΛΠ

Piston Crowns & Piston Skirts

Από το έμβολο αφαιρείται η φθαρμένη επιφάνεια και, στην συνέχεια, αναγομώνεται (βλέπε δεξιά) με την τοποθέτηση νέου υλικού.

Piston Crowns & Piston Skirts

Αριστερά, βλέπουμε το έμβολο στο επόμενο βήμα της ανακατασκευής όπου τορνίρεται στον κάθετο τόρνο στις νέες διαστάσεις, κάθε έμβολο πρέπει να ανταποκριθεί στις διαστάσεις του κατασκευαστή.

piston la the mach

Εδώ, έχουμε ένα πλήρες έμβολο με το βάκτρο στο στάδιο της ευθυγράμμισης, στις εγκαταστάσεις μας.

Έχουμε τον εξοπλισμό και τη γνώση για να παρέχουμε στους πελάτες, την ποιοτική υπηρεσία. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας για τιμές και διαθεσιμότητα σχετικά με καινούρια και ανακατασκευασμένα έμβολα και καινούριες ή χρησιμοποιημένες φούστες εμβόλων.